Bijles geven

Aan de slag als docent bij De Goede Basis:
Bij De Goede Basis zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste bijlesgevers die de pabo doen of al leerkracht zijn. Je gaat aan de slag met het geven van bijles aan leerlingen op de basisschool. De bijles wordt één op één bij de leerling thuis in Amsterdam of Amstelveen gegeven.

Jij gebruikt al jouw creativiteit en vaardigheden om jouw leerling zo goed mogelijk te begeleiden, daar komt bij dat je ervaring op doet die goed aansluit bij jouw werk of studie. Ook kun  je nog eens een aardig zakcentje bij verdienen.

De reden dat wij voor deze beperkte doelgroep (pabostudenten en leerkrachten) kiezen is dat wij kwaliteit willen borgen. Je gaat met De Goede Basis een prettige samenwerking en een gelijkwaardige relatie aan. Je verdient bij ons 20 euro per les/uur.

Spreekt dit je aan? Meld je dan nu aan en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor een intake. We horen graag van je!!!

Contact met ons opnemen voor bijles.

  velden met * zijn verplicht

  gegevens

  gewenste ingangsdatum

  welke dagdelen kun je?:

   velden met * zijn verplicht

   gegevens

   gewenste ingangsdatum

   wanneer kan ik:

   maandagmiddagmaandagavonddinsdagmiddagdinsdagavondwoensdagmiddagwoensdagavonddonderdagmiddagdonderdagavondvrijdagmiddagvrijdagavondzaterdagochtendzaterdagmiddagzaterdagavondzondagochtendzondagmiddagzondagavond